Οι εισαγωγές από επώνυμα αρώματα καλλυντικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος μακιγιάζ δώρα κοσμήματα boutique καταστήματα χονδρικής


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 

Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Πνεύμονα Jyi είναι ένας διανομέας που Ταϊβάν με βάση της χονδρικής πώλησης επάνω μάρκας καλλυντικά, αρώματα & σύνολα δώρο για εμπόριο & εξαγωγή σε ειδικά καταστήματα, σουπερμάρκετ ή καταστήματα λιανικής πώλησης. Είμαστε αφιερωμένο στην παροχή σας με μια ευρεία επιλογή πραγματική σήματα από κάθε γωνιά του κόσμου. Η εταιρεία μας σας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα περισσότερα πάνω-μέγεθος και αιχμή προϊόντων, που περιλαμβάνει άρωμα αρωμάτων, του ανδρών perfume、women perfume、mini άρωμα, φροντίδα του δέρματος, καλλυντικών, χρώμα καλλυντικών, αρωμάτων δώρο σύνολα, σύνολα δώρο φροντίδα του δέρματος, καλλυντικά gif σύνολα, προσοχή τρίχα, προϊόντα styling, οργανισμός περίθαλψη, μπάνιο και οργανισμός εξαρτήματα, μακιγιάζ εξαρτήματα, χρώμα καλλυντικών εξαρτήματα, μόδα διακοσμήσεις, δώρο σύνολα, διασκεδαστικά προϊόντα, Ιαπωνικά νίκες προϊόντων κ.λπ.
Εξαγωγή / χονδρικής Business
Με βάση διάφορα κανάλια, τους πελάτες μας θα μπορούσε να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, φυσική (παραδοσιακά) και εικονικού καναλιού (πρόσφατα). Το παραδοσιακό κανάλι αποτελείται έμπορος, χονδρεμπόρου, δέρμα, Σώμα και στα μαλλιά φροντίδα του αρχική εγκατάσταση εισαγωγής, δικαιόχρησης κατάστημα, κατάστημα της αλυσίδας, διακόσμηση corporation, δώρο corporation, πολυκατάστημα, διανομέα και άμεση πώληση. Με την άλλη πλευρά, του εικονικού καναλιού είναι μέσω της χονδρικής πώλησης για το online εμπορικό κέντρο.
Ουσιαστικά, δύο είδη τους βασικούς πελάτες μας είναι άλλα μικρότερα χονδρεμπόρων και φυσικούς χώρους αποθήκευσης. Και, λόγω διαφορετικών εμπορικών τόμους, διαπραγμάτευση στοιχεία ή τις μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας, της χονδρικής τιμής είναι διαφορετική σε αυτά τα δύο είδη πελάτες.

Μας προϊόντα προέρχονται από φερέγγυα κατασκευαστές, αντιπροσώπους ή εμπορικούς εταίρους προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος και την αποφυγή των προϊόντων απομίμησης. Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας τα δοκίμιά και την ανταγωνιστική τιμή είναι χαρακτηριστικά μας. ως εκ τούτου, καλωσορίζω αδελφότητας ή όλα εργασιών και επαγγελμάτων για τους πελάτες μας ή να μας δώσετε κάποιες συμβουλές. Ευχαριστούμε!

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το γραφείο μας. E.mail
Τηλέφωνο: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Φαξ: 886-6-2520390, 2828429
Ώρες λειτουργίας: AM10:00 ~ PM7:00 (δύο ημέρες off κάθε δύο εβδομάδες)

Διεύθυνση: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Ταϊβάν (R.O.C.)
http://www.perfume.com.tw/English/

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Οι μεσήλικες άνδρες πώς να το δέρμα;




Οι μεσήλικες άνδρες πώς να το δέρμα;

Άνδρας δέρμα είναι γενικά τραχιά επιφάνεια πρόσφυσης συχνά ρύπους που φράζουν τους πόρους, με αποτέλεσμα στους θύλακες των τριχών και των ασθενειών των σμηγματογόνων αδένων? Ιδιαίτερα τους ανθρώπους στη μέση ηλικία, λόγω της μείωσης της φυσιολογικής λειτουργίας, είναι επιρρεπείς σε ρυτίδες, χαλάρωση, οίδημα, και άλλα φαινόμενα. Ως εκ τούτου, το δέρμα της επιστήμης των ανδρών φροντίδα είναι πολύ σημαντικό.

Σημειώστε ότι οι άνδρες το πρόσωπο θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην πλύση, εάν το δέρμα είναι ξηρό, με κρύο νερό και ζεστό νερό εναλλασσόμενο πρόσωπο, την τόνωση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος του δέρματος και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος του προσώπου. Λιπαρό δέρμα μια καλή ιδέα να πλένετε το πρόσωπό σας με μια πετσέτα και θερμότητας 3 έως 5 λεπτά, πλύνετε έπειτα σαπούνι, πλυμένα μασάζ για μια στιγμή, η προώθηση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος του δέρματος, τη βελτίωση της διατροφικής κατάστασης τους, ευνοϊκές απαλλαγή σμήγμα, έτσι ώστε το πρόσωπο λείο. λεία, μείωση των ρυτίδων και χαλάρωσης φαινόμενα. Οι άνδρες του φυσιολογικού δέρματος, κρύο, ζεστό νερό πλύσης μπορεί να είναι.

Μια ισορροπημένη διατροφή των μεσήλικων ανδρών είναι η ενέργεια από τις πιο παραγωγικές, είναι συχνά πολεμιστές τμήμα διατροφής, ειδικότερα, έπρεπε να τρώνε γλυκά, Sim, πικάντικο, οξύ και άλλες ερεθιστικές τροφές, ή το κάπνισμα, το αλκοόλ και άλλες κακές συνήθειες, και δεν αγαπούν τρώτε φρούτα και λαχανικά, το σώμα θα επηρεάσει την υγεία της ανισορροπίας οξέος-βάσης. Ως εκ τούτου, προκειμένου να έχει υγιές δέρμα πρέπει να είναι μια ισορροπημένη διατροφή, τρώνε περισσότερα λαχανικά, φρούτα, φασόλια, γαλακτοκομικά και άλλα θρεπτικά τρόφιμα, ο καπνός και το αλκοόλ, η επαρκής πρόσληψη πρωτεϊνών βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Βεβαιωθείτε ότι ο ύπνος πάνω από μεσήλικες υποθέσεις, και μερικοί καίνε συχνά το λάδι τα μεσάνυχτα, η έλλειψη ύπνου, με αποτέλεσμα την αποστεωμένη, γκρι, μαύρο οφθαλμικής κόγχης, σακούλες κάτω από τα μάτια αποκάλυψε, γεννούν περισσότερες ρυτίδες. Ο μεσήλικας που εγγυώνται την ποιότητα του ύπνου, να πάρει αρκετό ύπνο οκτώ ώρες την ημέρα. Ωστόσο, ο χρόνος του ύπνου δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο.

Η διατήρηση της αισιοδοξίας, συχνά λυπημένα, ανησυχία, ευερεθιστότητα των ανθρώπων, μπορεί να προκαλέσει βλάβες της φυσιολογίας του σώματος, ώστε να το έχουμε αισιοδοξία κάνει το δέρμα πιο κατάλληλο.

Συμμορφωθείτε με ξυρίσει τα γένια μπορεί εύκολα να συνδεθεί με την σκόνη, βακτηρίδια, συχνά ξύρισμα μπορεί να κρατήσει το δέρμα καθαρό και να συμβάλει στη διατήρηση νεανική εμφάνιση τους. Μετά το ξύρισμα το δέρμα γίνεται τραχύ, και δεν μπορεί να δει την μικρή πληγή, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μέλι των συμπληρωμάτων διατροφής για τους άνδρες μετά το ξύρισμα, ειδικά συστατικά του για να απαλύνει το δέρμα τους πόρους του προσώπου φυσικά συρρικνωθεί.

Ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί προσοχή στην προστασία του δέρματος, ιδιαίτερα εκείνες που ασχολούνται με δραστηριότητες στον τομέα ή ζεστό άνδρες, και να εργαστούν για να φορέσει ένα καλό καπέλο, αιολική ασπίδα, γυαλιά και άλλα προστατευτικά εξοπλισμού, πρέπει να βάλετε κάποια δέρμα προστατευτικό παράγοντα για να αποφευχθεί η υπερβολική υπεριώδη ακτινοβολία και τη μόλυνση της σκόνης.

Η σωστή συντήρηση των ανδρών θα πρέπει να χρησιμοποιούν το ανδρικό δέρμα προϊόντα φροντίδας που αναπτύχθηκε για τον τύπο του δέρματος των ανδρών. Άνεμο και τον ήλιο να κάνει τραχύ δέρμα, πλύνετε το πρόσωπό, ζωγραφισμένα κάποια κρέμα άνδρες, μέλι καταπραϋντικό για να συμβάλει στην ομαλή δέρμα.


estee lauder
shiseido
dior
lancome
la prairie
clinique






1 σχόλιο:

skincare είπε...

Πώς να χρησιμοποιήσετε θηλές-ασπίδα σωστά;


  Εφευρέσεις θηλές-ασπίδα, έληξε δεν μόνον από θηλυκά σωρό στήθος πόνο επίσης φέρνει ευαγγέλιο τα θηλυκά bodybuilders. Όχι μόνο μπορεί να δείξει γυναίκες φορούν θηλές-ασπίδα καμπύλες, και πιο σημαντικό είναι ότι είναι πολύ επωφελής για την καλή υγεία.


  Φορώντας θηλές-ασπίδα να Στήθη να υποστηριχθούν και υποστήριξη περίθαλψη, αποφυγή στήθους PTOSIS, εξασφαλίζουν την ομορφιά της Στήθη. Το στήθος αποτελείται από αδένες, λίπος και συνδετικό ιστό, δεν τα οστά και μυών αγκύλη, εύκολη κρεμαστή, που επηρεάζουν καταλληλότητας. Μοντέλο ρόλο θηλές-ασπίδα, να lug Στήθη, στήθους ομορφιά συντήρησης.


  Φορώντας θηλές-ασπίδα μπορεί να απαλύνει επιπτώσεις των πληγμάτων, εξασφαλίζοντας κυκλοφορία αίματος ομαλή στήθους, ευνοϊκού για την κανονική ανάπτυξη το στήθος. Εάν σας δεν φορούν θηλές-ασπίδα, swing του στήθους, στήθους σωλήνες θα είναι άνιση stretch, ιδίως κατά τη διάρκεια άσκησης και εργατικά, στήθους της fibrillation είναι μεγαλύτερη, η τενόντων γύρω από το στήθος σταδιακά χαλαρά, που προκύπτουν σε στήθος λόγω της κυκλοφορίας του αίματος φτωχές, θα όχι μόνο επηρεάζει την ανάπτυξη του στήθους, στήθους νόσου επιρρεπείς.


  Επιλέξτε θηλές-ασπίδα για να ταιριάζουν ανάλογα με την εποχή, στήθους μεγέθους και της ηλικίας. Φοιτητής καλύτερη θηλές-θυρεό με ένα πανί, θηλή ύφασμα-ασπίδα είναι απλή, σχετικά λεπτό, ποσοστό υγρασίας απορρόφησης και καλή θερμική διασπορά, πιο κατάλληλο να τις απαιτήσεις για το μεταβολισμό του οργανισμού student. Τέλος θηλές-ασπίδα μεγεθών και ΣΟΥΤΙΈΝ (κάτω από το στήθος σφιχτό σουτιέν) είναι ωραία ίδιο μέγεθος. Δεν επιλέξετε τον αριθμό των μικρών, οστράκων και δεν υπερβολικά στενό (2 cm παραπάνω είναι καλή). Εάν μια σουτιέν είναι υπερβολικά περιορισμένοι, είναι πολύ περιορισμένη, θα υπάρχει καταπίεση που προκαλούνται από στήθους hypoplasia, ιδίως στην αναπτυξιακή φάση της κορίτσι, απολύτως δεν ακολουθούν παλιά συνηθίζει να το κλοιό. Κλοιό δεν θα επηρεάσουν μόνο την κανονική ανάπτυξη του στήθους, επηρεάζει επίσης την κανονική κυκλοφορία αναπνευστικού του θώρακα. Θηλυκά ενηλίκων σουτιέν δεν πρέπει επίσης να πορείας είναι υπερβολικά περιορισμένοι, που όχι μόνο εμποδίζουν τις αναπνευστικές, επίσης δεν θα σχηματισμό αντεστραμμένο θηλή από την καταπίεση, που προκύπτουν σε μελλοντικές θηλάζει δυσκολίες. Επιλέξτε τέλος του ελαστική θηλές-ασπίδα θέλετε να μετρήσετε σουτιέν και το επάνω μέρος σουτιέν (στήθος είναι το προεξέχον τμήμα του το σφιχτό στήθος) σας και να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ των δύο, η διαφορά αυτή είναι γνωστή ως κακή BRA, ΣΟΥΤΙΈΝ διαφορά είναι να επιλέξετε τη βάση μοντέλο θηλές-ασπίδα. Κακή ΣΟΥΤΙΈΝ 6 ~ 8,5 cm με αα- και 8,5 ~ 11 εκατοστών, για έναν τύπο και 11 ~ 13,5 εκατοστών, τύπου β, 13,5 ~ 16 cm για c-τον τύπο και 16 ~ 18.5 cm για τον τύπο του δ.


  Αφού πρόκειται να το τοποθετήσετε σε μια άνετη, θηλές-θυρεό πάτε για ύπνο και θέλετε να θηλές-ασπίδα πεύκο απόσπασμα για εύκολη αναπνευστικές και σε αναστολή λειτουργίας. Θηλές-ασπίδα που θέλετε να κάνετε μας συνήθειες, ανεξάρτητα από την αγωνιστική περίοδο, όχι μόνο το καλοκαίρι, χειμώνα φθορά. Από τότε που υπέβαλα σχετικά με θηλές-ασπίδα, ανεξαρτήτως του κατά πόσον έχει πάντα γάμο πριν το γάμο, εγκυμοσύνη, νοσοκόμων φθορά, τηρούνται το γήρας, πράγμα που είναι καλό.

Fragrance

Fragrance
Perfumes