Οι εισαγωγές από επώνυμα αρώματα καλλυντικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος μακιγιάζ δώρα κοσμήματα boutique καταστήματα χονδρικής


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 

Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Πνεύμονα Jyi είναι ένας διανομέας που Ταϊβάν με βάση της χονδρικής πώλησης επάνω μάρκας καλλυντικά, αρώματα & σύνολα δώρο για εμπόριο & εξαγωγή σε ειδικά καταστήματα, σουπερμάρκετ ή καταστήματα λιανικής πώλησης. Είμαστε αφιερωμένο στην παροχή σας με μια ευρεία επιλογή πραγματική σήματα από κάθε γωνιά του κόσμου. Η εταιρεία μας σας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα περισσότερα πάνω-μέγεθος και αιχμή προϊόντων, που περιλαμβάνει άρωμα αρωμάτων, του ανδρών perfume、women perfume、mini άρωμα, φροντίδα του δέρματος, καλλυντικών, χρώμα καλλυντικών, αρωμάτων δώρο σύνολα, σύνολα δώρο φροντίδα του δέρματος, καλλυντικά gif σύνολα, προσοχή τρίχα, προϊόντα styling, οργανισμός περίθαλψη, μπάνιο και οργανισμός εξαρτήματα, μακιγιάζ εξαρτήματα, χρώμα καλλυντικών εξαρτήματα, μόδα διακοσμήσεις, δώρο σύνολα, διασκεδαστικά προϊόντα, Ιαπωνικά νίκες προϊόντων κ.λπ.
Εξαγωγή / χονδρικής Business
Με βάση διάφορα κανάλια, τους πελάτες μας θα μπορούσε να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, φυσική (παραδοσιακά) και εικονικού καναλιού (πρόσφατα). Το παραδοσιακό κανάλι αποτελείται έμπορος, χονδρεμπόρου, δέρμα, Σώμα και στα μαλλιά φροντίδα του αρχική εγκατάσταση εισαγωγής, δικαιόχρησης κατάστημα, κατάστημα της αλυσίδας, διακόσμηση corporation, δώρο corporation, πολυκατάστημα, διανομέα και άμεση πώληση. Με την άλλη πλευρά, του εικονικού καναλιού είναι μέσω της χονδρικής πώλησης για το online εμπορικό κέντρο.
Ουσιαστικά, δύο είδη τους βασικούς πελάτες μας είναι άλλα μικρότερα χονδρεμπόρων και φυσικούς χώρους αποθήκευσης. Και, λόγω διαφορετικών εμπορικών τόμους, διαπραγμάτευση στοιχεία ή τις μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας, της χονδρικής τιμής είναι διαφορετική σε αυτά τα δύο είδη πελάτες.

Μας προϊόντα προέρχονται από φερέγγυα κατασκευαστές, αντιπροσώπους ή εμπορικούς εταίρους προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος και την αποφυγή των προϊόντων απομίμησης. Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας τα δοκίμιά και την ανταγωνιστική τιμή είναι χαρακτηριστικά μας. ως εκ τούτου, καλωσορίζω αδελφότητας ή όλα εργασιών και επαγγελμάτων για τους πελάτες μας ή να μας δώσετε κάποιες συμβουλές. Ευχαριστούμε!

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το γραφείο μας. E.mail
Τηλέφωνο: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Φαξ: 886-6-2520390, 2828429
Ώρες λειτουργίας: AM10:00 ~ PM7:00 (δύο ημέρες off κάθε δύο εβδομάδες)

Διεύθυνση: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Ταϊβάν (R.O.C.)
http://www.perfume.com.tw/English/

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Eye make-up;




Eye make-up;

Υπάρχουν τέσσερα είδη που χρησιμοποιούνται συνήθως τα καλλυντικά ματιών, σκιές ματιών, μελάνι φρύδι, eyeliner και mascara. Ο σκοπός του καθενός από αυτά τα καλλυντικά.

Σκιές ματιών γύρω από τα μάτια και τη μύτη και στις δύο πλευρές, ζωγραφισμένα μάτια με στερεοσκοπική σκιά παράγουν. Το πολύχρωμο χρώμα σκιά ματιών, γκρι, μπεζ, πράσινο, μπλε, μαργαριτάρι και άλλες ποικιλίες. Το σχήμα της εξώθησης των στερεών σκόνη τύπου, λιπαρή πάστα και τη μορφή δισκίου. Είναι εύκολο στη μεταφορά και τη χρήση. Η σύνθεση σκιά ματιών είναι πιο περίπλοκη. Εκτός από την υγρή παραφίνη, παράγωγα της λανολίνης, λευκό βαζελίνη, τάλκη και άλλα μήτρα, για να ενταχθεί το πρακτορείο μαργαριτάρι, μικροκρυσταλλική κερί, διοξείδιο του τιτανίου, χρωστικές ουσίες, τα μπαχαρικά και άλλες ουσίες.

Μελάνι για τα φρύδια ή τσίχλα Miaomei. Προς το παρόν, πολλά από μαύρο οξείδιο του σιδήρου και αιθάλη, τη θεραπεία ή ένα μολύβι πυρήνας δισκίου μορφή, τοποθετείται σε ένα δοχείο μολύβι τύπου που χρησιμοποιείται στα στερεά προϊόντα σε σκόνη.

Η άκρη των άνω και κάτω βλεφαρίδες, eyeliner ενιαία λεπτή γραμμή κατά μήκος το περίγραμμα του ματιού, κάνει τα μάτια με μεγαλύτερη σαφήνεια και να δείξει την γοητεία. Eyeliner υπάρχουν δύο κατηγορίες των στερεών και υγρών τύπου. (1) στερεά τύπου χωρίζεται σε έναν τύπο μολύβι τύπου και σκόνη. Μολύβι τύπου χρωστικές με βάση το πετρέλαιο παράγοντας πολυμερισμού από μολύβι-όπως, πρέπει να έχουν μια ορισμένη απαλότητα, προκειμένου για το μάτι. Άτομα με ειδικές ανάγκες στο βλεννογόνο της χρωστικής ουσίας δεν είναι διαθέσιμη, θα πρέπει να αποτρέψει τη μικροβιακή μόλυνση? Σκόνη τύπου πεδίλου παρέχει φορά σε ένα μολύβι σε σχήμα σχεδίασης ενός στυλό βουτηγμένα στη χρήση του νερού. Οι αποχρώσεις του eyeliner της ελευθερίας, αλλά μικρότερη αντίσταση του νερού. (2) υγρού τύπου χωρίστηκε σε λάδι και το νερό. Λιπαρά στυλό, χρωστικές ουσίες, κερί διαλυμένο σε πτητικές έκανε ελαιώδη διαλύτη. Όμορφο, λαμπερό χρώμα της αφαίρεσης πρέπει να είναι λιπαρό πράκτορα πλύσιμο προσώπου. Το νερό με βάση το eyeliner διαιρείται σε είδος ταινιών και μη-ταινία. Επίστρωση με βάση το νερό eyeliner είναι το στόμα του, το χρώμα του αντιδραστηρίου χλωριούχου βινυλίου, ακρυλική ρητίνη σε υδατικό γαλάκτωμα από τα πλεονεκτήματα της επένδυσης μετά την εξάτμιση, γαλάκτωμα ρητίνης για να σχηματίσουν ένα λεπτό φιλμ, αντοχή στο νερό, η χρωστική ουσία δεν διαρροή, ταινία απογύμνωση κηλίδας του ματιού? μη επικάλυψη με βάση το νερό eyeliner είναι διαλυτό χρωστικές στο κερί, και στη συνέχεια, ορίστε το νερό για τη γαλακτωματοποίηση και διασπορά από, εύκολο να στεγνώσει, αντοχή στο νερό, ενδέχεται να ιδρώτα, δάκρυα και πλύνετε μακριά.

Μάσκαρα να βλεφαρίδες όμορφο και εντυπωσιακό καλλυντικά. Μπορεί να χωριστεί σε στερεό πετρέλαιο βλεφαρίδα, βλεφαρίδες λιπαρό λάδι και γαλάκτωμα τύπου μάσκαρα τρεις. Στερεά μάσκαρα χρωστικές ουσίες, όπως η αιθάλη, κερί και λίπη και στη συνέχεια τριαιθανολαμίνη σαπούνι θεραπεία έκανε χρήση βασίζεται σε ένα μικρό πινέλο βουτηγμένο σε νερό για να λιώσει και να αφαιρεθεί, βαμμένο βλεφαρίδες στεγνό? Λιπαρό μάσκαρα σε πτητικές η ενσωμάτωση στο ισομερισμού των παραφίνη, που περιέχουν τη χρωστική, το επίχρισμα βουρτσάκι της μάσκαρα? γαλάκτωμα τύπου μάσκαρα που περιέχει αιθάλη και άλλες χρωστικές οξικού βινυλίου, ακρυλικό γαλάκτωμα ρητίνης γίνεται με εύκολο στη χρήση, η χρήση του προσαρτημένη στο δοχείο της βούρτσας.


L occitane
dhc
my beauty
senka
olay
biore




1 σχόλιο:

skincare είπε...

Ορισμένες επεξεργασίες και χειρουργική και πώς να προστατέψετε το δέρμα;


  Οι δερματολόγοι έχουν ένα μεγάλο κλάσης της θεραπείας μπορεί να ονομάζεται "καταστροφική" επεξεργασία, από την καύση, κατάψυξη, laser, διάβρωση που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία. Ενέργειες που είναι αναγκαίες για την προστασία του δέρματος γύρω από τη θεραπεία. Μετά την επεξεργασία πρέπει να παρακολουθείται προσεκτικά αντιδράσεις, όπως η φλεγμονή, μόλυνση (Pyogenic), τα πακέτα και αιμορραγία ή έλκος, νέκρωση. Ακόμη και αν την κανονική εκκαθάριση και εκκαθάριση διόρθωσης, ίσως υπάρχει χρωματισμένοι, depigmentation ή μειώνεται, χρωστικές (βαφικές) διαταραχές (ανισότητα) και scar hypertrophy. Δηοσιογραφικούς προσέγγιση για την πρόληψη είναι η προστασία προσεκτικά το δέρμα.


  Επίκαιρα δέρμα πρέπει να καταβάλει επίσης προσοχή στην προστασία της ιατρικής, φάρμακα δέρματος δεν είναι δυνατό να επικεντρώνονται σε shangwai και να αγνοήσει το περιβάλλει κανονική δέρμα. Chronic εμπρηστικές δέρμα μια άγονοι hypertrophied, όπως όταν χρησιμοποιώντας μια υψηλότερη συγκέντρωση απολέπιση ή αναγωγικά μέσα κάπως από απροσεξία, θα ζημίωνε την κανονική γύρω δέρματος παρακινούμενη φλεγμονή ή μεγάλες περιοχές της ξεφλούδιασμα. Ναρκωτικών με επικάλυψη αποχρωματισμός Chloasma Faciei του liniment για την καλή δέρμα ξεθωριάσει ανοιχτό χρώμα, αντίθεση.


  Καλουπιών επιφάνειας μεμβράνης είναι η θεραπεία των ασθενειών του δέρματος σε μια ποικιλία από νέες θεραπείες. Έχει επίσης μια προστασία του δέρματος. Τέλος της επιλογής των ναρκωτικών δεν μπορεί να είναι ερεθιστικές ή αλλεργική. Μοτίβο υλικό που γύψος ψημένος την θερμοκρασία σε μία σωστή, έτσι ώστε οι ασθενείς αισθάνονται άνετα. Δεν είναι μεταχείριση προσώπου οξεία και υποξεία φλεγμονή, διαφορετικά θα προστεθεί το εμπρηστικές, suppurative, έλκος ζημιών θα πρέπει να αποτελούν.


  Αφαίρεση του προσώπου ουλές, χρωστικής ουσίας άλεση θεραπεία μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. Αλλά αυτό πολύ τεχνικό, ακριβείς και εξοικειωμένες με αυτήν δεν είναι εύκολο. Όταν επιλέγετε το βέλτιστο ταχύτητα περιστροφής και το βάθος απαιτείται εκ των προτέρων, για τις ζημίες και τις ζημιές γύρω από μεταξύ κανονικής δέρμα πρέπει να παρακολουθούν αυστηρά ότι πρόκειται, ακόμη και αν η αρχική φθορά scar, γενικά, και υπήρχαν νέα νέα σημεία ΠΛΗΓΉ, σοβαρή μορφή "Ζωγραφική πρόσωπο". Για την αποφυγή μόλυνσης, άλεση τμήματα καθαρισμού για την ελαχιστοποίηση των δερμάτινων ειδών βακτηρίων με ουδέτερο SOAP. 2-3 μήνες μετά την εγχείρηση, ταμπού πληγή στο φως του ηλίου. Διακοπτόμενο για περίπου 3 μήνες λειτουργίας. Θα πρέπει να λειτουργούν σε κατά τη διάρκεια της περιόδου δροσερό. Να τρώτε μετά από το πέρας της αγωγής είναι πλούσιο σε βιταμίνη α, γ, ε και p τροφίμων. Ασθένειες της χρωστικής ουσίας, όπως η freckles, μικρού Mole, καφέ τόπου, δεν τρώει τρόφιμα πλούσια σε χρωστικές ουσίες και μετά την άλεση, όπως ζιγγίβερι, κρεμμύδι άνοιξη, σκόρδο, πιπέρι, ζεστό πιπέρι και πικάντικο τόνωση των τροφίμων.


  Postoperative πληγές του δέρματος προστασίας που επικεντρώνεται σε καθαρισμό, καθιστώντας τα χωρίς φλεγμονή, purulent και γρήγορα σώα. Για να αναζητήσετε ξένων υλικών (ράμματα, θραύσματα βελόνες και σάλτσες και άλλες) αντιδράσεις και το σχηματισμό Keloids. Αν είναι ανοικτή πληγή, καθαρισμού που exudates την πληγή στην έγκαιρη, προστασία γύρω από δέρμα από τη ρύπανση. Μετά τη λειτουργία grafting δέρματος, εάν λαμβάνει στο δέρμα ή δέρμα πρέπει να διατηρήσει υψηλό βαθμό δέρμα καθαρό, αποστειρωμένα. Γύψος να παρακολουθεί στενά την κοντά δεν οίδημα, απομακρυσμένη αίματος εκεί δεν έχει προεπιλεγμένη ή νέκρωση. Όταν φαγούρα κοντά γύψου, για την έγκαιρη Antipruritic φάρμακα που προορίζονται για εξωτερική χρήση, προστασία του δέρματος σχίζεται δεν.

Fragrance

Fragrance
Perfumes