Οι εισαγωγές από επώνυμα αρώματα καλλυντικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος μακιγιάζ δώρα κοσμήματα boutique καταστήματα χονδρικής


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.
Export/ Wholesale Business
Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.
Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail
Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429
 

Opening hours: AM10:00~PM7:00 (Two days off every two week)
Address: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Taiwan (R.O.C.)

http://www.perfume.com.tw/english/

Πνεύμονα Jyi είναι ένας διανομέας που Ταϊβάν με βάση της χονδρικής πώλησης επάνω μάρκας καλλυντικά, αρώματα & σύνολα δώρο για εμπόριο & εξαγωγή σε ειδικά καταστήματα, σουπερμάρκετ ή καταστήματα λιανικής πώλησης. Είμαστε αφιερωμένο στην παροχή σας με μια ευρεία επιλογή πραγματική σήματα από κάθε γωνιά του κόσμου. Η εταιρεία μας σας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα περισσότερα πάνω-μέγεθος και αιχμή προϊόντων, που περιλαμβάνει άρωμα αρωμάτων, του ανδρών perfume、women perfume、mini άρωμα, φροντίδα του δέρματος, καλλυντικών, χρώμα καλλυντικών, αρωμάτων δώρο σύνολα, σύνολα δώρο φροντίδα του δέρματος, καλλυντικά gif σύνολα, προσοχή τρίχα, προϊόντα styling, οργανισμός περίθαλψη, μπάνιο και οργανισμός εξαρτήματα, μακιγιάζ εξαρτήματα, χρώμα καλλυντικών εξαρτήματα, μόδα διακοσμήσεις, δώρο σύνολα, διασκεδαστικά προϊόντα, Ιαπωνικά νίκες προϊόντων κ.λπ.
Εξαγωγή / χονδρικής Business
Με βάση διάφορα κανάλια, τους πελάτες μας θα μπορούσε να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, φυσική (παραδοσιακά) και εικονικού καναλιού (πρόσφατα). Το παραδοσιακό κανάλι αποτελείται έμπορος, χονδρεμπόρου, δέρμα, Σώμα και στα μαλλιά φροντίδα του αρχική εγκατάσταση εισαγωγής, δικαιόχρησης κατάστημα, κατάστημα της αλυσίδας, διακόσμηση corporation, δώρο corporation, πολυκατάστημα, διανομέα και άμεση πώληση. Με την άλλη πλευρά, του εικονικού καναλιού είναι μέσω της χονδρικής πώλησης για το online εμπορικό κέντρο.
Ουσιαστικά, δύο είδη τους βασικούς πελάτες μας είναι άλλα μικρότερα χονδρεμπόρων και φυσικούς χώρους αποθήκευσης. Και, λόγω διαφορετικών εμπορικών τόμους, διαπραγμάτευση στοιχεία ή τις μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας, της χονδρικής τιμής είναι διαφορετική σε αυτά τα δύο είδη πελάτες.

Μας προϊόντα προέρχονται από φερέγγυα κατασκευαστές, αντιπροσώπους ή εμπορικούς εταίρους προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος και την αποφυγή των προϊόντων απομίμησης. Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας τα δοκίμιά και την ανταγωνιστική τιμή είναι χαρακτηριστικά μας. ως εκ τούτου, καλωσορίζω αδελφότητας ή όλα εργασιών και επαγγελμάτων για τους πελάτες μας ή να μας δώσετε κάποιες συμβουλές. Ευχαριστούμε!

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το γραφείο μας. E.mail
Τηλέφωνο: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Φαξ: 886-6-2520390, 2828429
Ώρες λειτουργίας: AM10:00 ~ PM7:00 (δύο ημέρες off κάθε δύο εβδομάδες)

Διεύθυνση: No.403-2, Dawu St., Yongkang City, Tainan County 710, Ταϊβάν (R.O.C.)
http://www.perfume.com.tw/English/

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Πώς οι άνθρωποι των διαφορετικών δέρματος make-up;




Πώς οι άνθρωποι των διαφορετικών δέρματος make-up;

Make-up του δέρματος ουδέτερο, ουδέτερο του δέρματος, ακμή, τις λεπτές γραμμές και σε οποιαδήποτε διαταραχή make-up μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά η βασική make-up μέθοδος είναι η πιο κατάλληλη. Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος και το ίδρυμα που επιλέγεται για την ουδέτερη προϊόντα δέρματος. Βασική φροντίδα του δέρματος, στο πρόσωπο χαϊδεύετε ένα στρώμα από ενυδατική λοσιόν, και στη συνέχεια το σωστό ποσό της λοσιόν που εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο με τον πολτό? Διαφανές υγρό υγρό θεμέλιο ομοιόμορφα στο πρόσωπο, και στη συνέχεια πυροβόλησαν ξεφυσούν για το μέλι σκόνη? κόκκινη γραμμή τάξη, μάτι σκιά σε σκόνη για την εκτέλεση από τα φωτεινά μάτια? επαναχρησιμοποίηση του κόκκινου κραγιόν? βούρτσα με ροζ ρουζ.

Λιπαρό δέρμα make-up το δέρμα δίνοντας μια αίσθηση λιπαρότητας, συμβουλές μακιγιάζ για να δείξει αναζωογονητική αίσθηση της μέγιστης εστίασης. Η βασική φροντίδα του δέρματος, πρώτο σουτ για τη σύγκλιση του νερού μακιγιάζ, να ελαχιστοποιηθεί η χρήση του γαλακτώματος. Ίδρυμα επιλογή μακιγιάζ των προμηθειών του φωτός, που εφαρμόζονται στο μέτωπο, τη μύτη και άλλα μέρη, έτσι ώστε να αναστέλλει την έκκριση των ελαίων και λιπών. Επιλέξτε ίδρυμα, φρέσκο ​​θεμέλιο σκόνη είναι πιο κατάλληλο από το υγρό ίδρυμα. Το ίδρυμα σκόνη ομοιόμορφα για να αντιμετωπίσει το κέντρο προς τα έξω. Για να αποφύγετε το μακιγιάζ που προκαλούνται από την έκκριση των ελαίων και λιπών, μπορεί να ψεκαστεί σε θεμέλια λοσιόν υγρασία διαλύονται στο δέρμα. Σκιά ματιών μπορεί να επιλέξει να συμβιβάσει τις ιδιότητες, την υφή και το απαλό της πούδρας τύπου? Κόκκινο κραγιόν για να χρησιμοποιήσετε το θαμπό, αποδεικνύεται πλήρως την ωριμότητα των γυναικών? Λιπαρό δέρμα τείνει να δώσει μια κολλώδη αίσθηση, ζωγραφισμένα ρουζ να χρησιμοποιήσετε γκρίζο αίσθηση Φρέσκα τύπου.

Make-up από το ξηρό δέρμα ξηρό δέρμα δεν είναι εύκολο για το μακιγιάζ, έτσι θα υπάρχει υγρασία αίσθηση των καλλυντικών μέσα στο δέρμα είναι το επίκεντρο της του make-up. Η βασική φροντίδα του δέρματος μπορεί να βαφτεί με πολύ υγρασία λοσιόν και γαλάκτωμα. Ειδικά γύρω από το μάτι από το ξηρό χώρο μπορεί να επιλέξει την ουσία της πρωταρχικής τρίψτε? Και στη συνέχεια από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω του Ιδρύματος λοσιόν Παπανικολάου? Και στη συνέχεια επικαλυμμένα με επαρκή ποσότητα σκόνη, αλλά όχι βαμμένο πάρα πολύ, αλλιώς θα ήταν πιο ξηρό δέρμα? ιδιαίτερα ευαίσθητα σε σκασμένα χείλη, πριν επικάλυψη κραγιόν, προσθέστε μια στρώση κραγιόν χειλιών και διαρκή υγρασία? Rouge επιλογή του γαλακτώματος, όπως υγρασία, λεπτή και ομοιόμορφη ανθοφορία ανοιχτό.

Συνδυασμός δέρμα make-up περιοχή Τ πρόσωπο έχει συχνά λιπαρό δέρμα, αλλά τα μάγουλα και γύρω από τα μάτια είναι συχνά ξηρό, το δέρμα πολλών ανθρώπων των μικτών τύπων, ειδικά το ελαιώδες και ξηρό χάσμα είναι πολύ μεγάλο, δεν είναι τόσο έξυπνος make-up τεχνικές, συχνά είναι εύκολο για το μακιγιάζ ή Tuozhuang εύκολη. Η βασική φροντίδα του δέρματος, make-up νερό πυροβολήθηκε στο πρόσωπο, και στη συνέχεια γαλάκτωμα ενυδάτωσης που εφαρμόζονται στα τμήματα ξηρότερο, όπως γύρω από τα μάτια. Τα λιπαρά μέρη επικαλυμμένα με ένα μικρό ποσό για να? Ένα υγρό ίδρυμα, το ζωγραφισμένο στο πρόσωπο με ένα στεγνό σφουγγάρι σφουγγαρίστρα, το μέτωπο, τη μύτη, το στόμα, τέσσερις εβδομάδες, για να μάθουν την έκκριση του πλεονάζοντος πετρελαίου? Βούρτσα με ένα μαλακό καφέ σκιά ματιών. δίνει μια φυσική και όμορφη εντύπωση? χείλη είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι για να στεγνώσουν, και βάλσαμο για τα χείλη θα πρέπει να εφαρμόζονται, και, στη συνέχεια, επικαλυμμένα με ένα ελαφρώς λιπαρή υφή του κραγιόν? μάγουλο, βουρτσίστε απαλά το ρουζ, κάνουν το πρόσωπο να φαίνονται φρέσκα και αγνά.


    estee lauder
    lancome
    clinique
    kose
    shiseido






    1 σχόλιο:

    skincare είπε...

    Σύγκλιση των μικρών λαϊκών ένδικα μέσα στους πόρους


      Για να το δέρμα σας γίνεται λεπτή και ομαλή, ακριβώς επάνω από την καθημερινή περίθαλψη δεν αρκεί, πολλούς φίλους στους μεγάλους πόρους έχουν σύγκλιση στους πόρους για τη μικρή λαϊκών λύσεων για εσάς, μπορεί να θέλετε επίσης χρήση του χρόνου ανάπαυσης και να κάνουν μια, με τη διατήρηση της ημερήσιας, το αποτέλεσμα είναι πιο προφανής!


      Εμπειρία του δέρματος του ανθρώπου: λιπαρά


      Συμπιέζει πάγου συμπίεση – μακιγιάζ πάγο από νερό με βαμβάκι pad moistened τόπο κρύο ή μεγάλους πόρους στην όψη, μπορείτε να παίξετε ένα αποτέλεσμα καλό σύγκλισης.


      Εμπειρία του δέρματος του ανθρώπου: λιπαρά


      Φρούτων – καρπούζι δέρμα με πρόσωπο, λεμονιού φλοιοί, και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπιέσετε το πρόσωπο, έχουν καλή σύγκλισης απαλύνει στους πόρους και δρουν ανασταλτικά εκκρίνεται πετρελαίου και whitening, όπως πολλά εφέ.


      Εμπειρία του δέρματος του ανθρώπου: ουδέτερη


      Πετσέτα ψυχρού συμπίεση – αφιερωμένη καθαρή πετσέτα στο ψυγείο, μετά το πλύσιμο το πρόσωπό σας, ελαφρά από πάγο πετσέτα για το πρόσωπό σας για μερικά δευτερόλεπτα.


      Εμπειρία του δέρματος του ανθρώπου: μεικτών


      Χυμός λεμονιού πλύση-άνθρωποι-ελαιώδη δέρμα όταν σας πλένεται το πρόσωπό σας, σε καθαρό νερό για υποδοχέα μερικές σταγόνες χυμού λεμονιών, παράλληλα με τη σύγκλιση των πόρους, αυτό μπορεί να μειώσει ακμή και με την εμφάνιση του ψωμιού. (Αλλά Σημειώστε ότι δεν είναι πολύ ισχυρή συγκέντρωση και χυμό λεμονιού δεν θα πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα στην όψη. )

    Fragrance

    Fragrance
    Perfumes